CURSE NEBUNE - DOWNLOAD JOCURI FRIV

Publicitate

Descrierea jocului Curse Nebune:
Condusul masinilor de agricultura, buldozere, tractoare, tiruri, camioane de mare tonaj si dintre care multe avand remorca, fiind remorcate nu este deloc usor, insa avem incredere in experienta ta de Gammer, motiv pentru care te invitam sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai, sa depasesti din ce in ce mai multe activitati de conjungtura diferita astfel incat sa castigi intrecerea, mare cursa a diferitelor masini.

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul CURSE NEBUNE si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai sus.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Publicitate

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse Nebune, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Nu exista nici un comentariu, fi primul care comenteaza jocul Curse Nebune.

Made by www.firstpixel.info