BATALIA INSECTELOR - DOWNLOAD JOCURI FRIV

Publicitate

Descrierea jocului Batalia Insectelor:
Batalia Insectelor incepe o data ce gandacul cel albastru va vrea sa dea cu putinta tot ceea ce este mai bun in el astfel incat sa treaca de toate misiunile pe car ele are si de ce nu sa ne demonstreze ca poate sa treaca de provocarile omenesti puse cale in cale astfel incat sa nu treaca de lumea noastra. Fii atent la activitatile pe care le ai, incearca sa sari peste obstacolele iminente din joc, iar alaturi de gandacul cel albastru care este un atlet, un sportiv va trebui sa mergi mai departe.

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul BATALIA INSECTELOR si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai sus.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Publicitate

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Batalia Insectelor, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Nu exista nici un comentariu, fi primul care comenteaza jocul Batalia Insectelor.

Made by www.firstpixel.info