YOUDA FARMER - DOWNLOAD JOCURI FRIV

Publicitate

Descrierea jocului Youda Farmer:
Fermierii Youda incearca sa dea tot ceea ce au mai bun in ei, iar de data aceasta vor sa planteze diferitele culturi de plante de la porumb, grau, floarea soarelui pentru culturile de ulei comestibil, rapita pentru a o degrada chimic si a obtine combustibil pentru tractoarele si utilajele agricole. Fiecare bob de plantat va trebui ingrijit parte in parte cu apa, azot, ingrasament naturl, dupa care sa obtinem rezultete, sa cultivam culturile, sa recoltam bunurile si in acest fel sa le vindem pentru obtinerea banilor si resurselor financiare.

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul YOUDA FARMER si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai sus.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Publicitate

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Youda Farmer, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Nu exista nici un comentariu, fi primul care comenteaza jocul Youda Farmer.

Made by www.firstpixel.info