MAGIC PETS - DOWNLOAD JOCURI FRIV

Publicitate

Descrierea jocului Magic Pets:
Intr-un Regat indepartat, vrajitorii buni s-au folosit de animalele magice pentru a pastra echilibrul si pacea in lumea. Atunci cand exista bine inevitabil exista si rau, iar in jocul Magic Pets exista un vrajitor malefic care a furat acele animale magice si le-a inchis in catacombele lui intunecate. Consiliul celor mai mari vrajitori, s-au intrunit si te-au ales pe tine sa fii salvatorul lumii lor si sa le readuci echilibrul si pacea. Accepta rolul de erou al Regatului si joaca Magic Pets, un joc de arcada si aventura, care iti permite sa te joci alaturi de familie sau prieteni si astfel puteti salva impreuna minunatele animale magice, iar vrajitorii buni ai Regatului iti vor multumi numindu-te eroul lor.

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul MAGIC PETS si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai sus.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Publicitate

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Magic Pets, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Nu exista nici un comentariu, fi primul care comenteaza jocul Magic Pets.

Made by www.firstpixel.info