TUNES JUNGLE ADVENTURE - DOWNLOAD JOCURI FRIV

Publicitate

Descrierea jocului Tunes Jungle Adventure:
Acest joc dinamic va duce intr-o lume a magiei sunetelor si ritmurilor obsedante si oricare dintre voi va putea fi un mic muzician fie ca are talent, fie ca nu. Odata, un calator a descoperit un secret manuscris vechi, care era harta unei comori al unui popor stravechi. Manuscrisul spune ca cineva trebuie sa aprinda focul totems si sa aduca lumina soarelui inainte ca spiritul lui Vislipuzli sa afle de comoara secreta. Singura modalitate de a face acest lucru este de a reda muzica magica. Descarcati de pe jocuri-friv.ro si ajuta-l pe calator sa salveze comoara straveche in timp ce poti invata cum sa redai muzica magica si cum sa te bucuri de ritmurile ei ametitoare.

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul TUNES JUNGLE ADVENTURE si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai sus.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Publicitate

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tunes Jungle Adventure, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Nu exista nici un comentariu, fi primul care comenteaza jocul Tunes Jungle Adventure.

Made by www.firstpixel.info