TANCURI DE LUPTA - DOWNLOAD JOCURI FRIV

Publicitate

Descrierea jocului Tancuri de Lupta:
Lupta tancurilor este una dintre cele mai furioase si mai reale lupte ale razboaielor pe care cu siguranta le-ai purtat si tu impotriva acestor masinarii, motiv pentru care te invitam sa la o lupta atat de tare cu tancurile pe care le avem si sa incerci sa depasesti toate recordurile, sa conduci aceste tancuri cu soldatii si militarii pregatiti, sa mergi cu acestia in razboaiele duse intre tari, sa impusti cu tunurile tancurilor masinile precum si taburile blindate si sa castigi tot ceea ce se poate in noul joc.

Download Joc: Daca doriti sa salavati jocul TANCURI DE LUPTA si sa il instalati pe calculatorul personal apasati pe butonul de descarcare de mai sus.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Publicitate

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tancuri de Lupta, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Nu exista nici un comentariu, fi primul care comenteaza jocul Tancuri de Lupta.

Made by www.firstpixel.info