MARIO SI TINUTUL DE GHEATA - JOCURI CU MARIO

MARIO SI TINUTUL DE GHEATA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Tinutul de Gheata:
Mario si Tinutul de Gheata este un nou joc cu eroul nostru, in care trebuie sa parcurgeti un tinut acoperit de gheata si zapada. Mario are nevoie de ajutorul vostru ca sa aveti grija sa nu pateasca nimic si sa ajunga cu bine acasa. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este foarte dificil, mai ales dupa ce ajungeti in nivelele superioare. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul pentru a interactiona cu lucrurile din jur si pentru a-l controla pe Mario astfel incat sa ii asigurati un drum sigur catre finalul fiecarui nivel. In acest joc tva sugerez sa fiti atenti la toate lucrurile din fiecare nivel ca sa stiti cum sa actionati, astfel incat Mario sa ajunga cu bine la finalul traseului. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul celor mai buni jucatori. Ca sa reusiti aceasta performanta trebuie sa incercati sa adunati cat mai multe monede de pe traseu.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Tinutul de Gheata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mario ice land, mario ice land 2, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7319 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Tinutul de Gheata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario si Tinutul de Gheata!

Made by www.firstpixel.info