HAZEL LA TARGUL DE STIINTA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL LA TARGUL DE STIINTA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel la Targul de Stiinta:
Hazel la Targul de Stiinta este un joc palpitant aparut in categoria bebelusilor care iti va testa indemaanrea si agilitatea. In acest joc Hazel este la scoala unde profesoara le spune copiilor despre un targ de stiinta care va avea loc la scoala si fiecare copil trebuie sa vina cu o inventie. Hazel este foarte incantata de idee si vrea sa faca cea mai buna inventie ca sa ia premiul cel mare. Jocul este impartit in mai multe nivele si va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a umple bara de fericire din fiecare nivel inainte ca timpul sa se termine. Partea dificila a jocului este ca jocul este contracronometru si daca nu va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termina va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In partea de sus a ecranului veti avea cronometrul. Dupa ce Hazel ajunge acasa va trebui sa o ajutati sa adune toate lucrurile necesare pentru inventie, iar apoi sa o construiti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel la Targul de Stiinta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu stiinta, baby hazel science fair, jocuri cu targuri de stiinta, jocuri cu inventii, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3557 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel la Targul de Stiinta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel la Targul de Stiinta!

Made by www.firstpixel.info