BEN 10 ESTE MURDAR - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

BEN 10 ESTE MURDAR - JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Cele mai populare JOCURI CU BEN 10 OMNIVERSE

Descrierea jocului Ben 10 este Murdar:
Ben 10 este Murdar este unul din cele mai noi jocuri cu eroul nostru, care iti va testa indemanarea si perspicacitatea. In acest joc il aveti in prim plan pe Ben 10, eroul nostru din desenele animate de la Cartoon Network. Ben 10 tocmai s-a intors dintr-o misiune si este foarte murdar de aceea trebuie sa se spele cat mai repede. in acest joc va trebui sa il spalati pe Ben 10 astfel incat sa fie curat. DEsi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa munciti foarte mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti obiectivul cu succes, astfel incat sa il spalati cu Ben 10. Va trebui sa fiti atenti la indicatiile primite deoarece asa veti termina mai repede jocul. O sageata va fi mereu langa voi si va va arata tot ce trebuie sa faceti pas cu pas. Dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul celor mai buni jucatori. In acest joc veti avea nevoie de obiectele din baie pentru a-l spala pe Ben 10.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ben 10 este Murdar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: messy ben 10, jocuri de spalat, jocuri de cuarat, jocuri cu ben 10 2015, jocuri cu ben 10 alien force,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 12125 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ben 10 este Murdar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ben 10 este Murdar!

Made by www.firstpixel.info