AANG ESTE MURDAR - JOCURI CU AVATAR

AANG ESTE MURDAR - JOCURI CU AVATAR

Cele mai populare JOCURI CU AVATAR

Descrierea jocului Aang este Murdar:
Aang este Murdar este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa dati tot ce aveti mai bun pentru a aduna cat mai multe puncte. Veti primi puncte in functie de cat de bine il curatati pe eroul nostru de la Nickelodeon si anume Aang, care este foarte murdar. Daca nu il curatati bine nu veti primi multe puncte. Punctele sunt foarte importante in acest joc deoarece daca va descurcati bine si adunati multe puncte ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa folositi ustensilele din baie ca sa il curatati pe Aang. In acest joc va trebui sa luati ustensilele din partea stanga a ecranului, in timp ce Aang se afla in partea dreapta. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Aang si dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aang este Murdar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de spalat, jocuri de curatat, messy aang, jocuri cu avatar 2015, jocuri cu aang, jocuri cu avatar nickelodeon,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8116 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aang este Murdar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Aang este Murdar!

Made by www.firstpixel.info