HARTA LUMII - JOCURI DE GEOGRAFIE

Publicitate

HARTA LUMII - JOCURI DE GEOGRAFIE

Cele mai populare JOCURI DE GEOGRAFIE

Publicitate

Descrierea jocului Harta Lumii:
Harta Lumii este un joc palpitant care iti va testa spiritul de observatie si cunostintele despre geografia lumii. In acest joc vei lucra pe toata harta planetei. Inainte ca jocul sa inceapa va trebui sa va alegeti continentul pe care vreti sa jucati. Scopul jocului este sa gasiti locul fiecarei tari si capitale pe harta. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa cunoasteti foarte bine toate statele si mai ales locul lor pe harta. Vi se va da doar numele si capitala tarii si numele acesteia. Folosind mouse-ul trebuie sa selectati locul unde credeti ca se afla acea tara. Daca gasiti locul corect veti primi punctajul corespunzator, in functie de cat de repede lati gasit. Daca gresiti nu veti primi nici un punct. In functie de numarul de tari la care le gasiti locul potrivit si de cat timp ati avut nevoie pentru acest lucru veti primi un punctaj total. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare la finalul jocului, ati putea ajunge in topul jucatorilor. Fiecare raspuns este contracronometru, deci daca nu raspundeti la timp, veti pierde acea intrebare si va trebui sa treceti mai departe, fara sa primiti puncte.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Harta Lumii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de geografie a europei, jocuri de geografie asia, jocuri de geografie africa, jocuri de geografie romania, jocuri de geografie in romana, jocuri de geografie capitalele europei, jocuri de geografie romania rauri, jocuri de geografie a europei in romana, jocuri de geografie cu rauri, jocuri de geografie a romaniei, jocuri geografie, jocuri geografie 2013, jocuri geografie tarile europei, jocuri geografie bac, jocuri de bac 2013, bacalaoreat 2013, jocuri geografie judetele romaniei, jocuri geografie harta europei, jocuri cu intrebari din geografie, jocuri cu intrebari, jocuri cu intrebari noi, jocuri cu intrebari 2013, jocuri cu intrebari si raspunsuri, jocuri cu intrebari de logica, jocuri cu intrebari capcana, jocuri geografice, jocuri geografice romania, jocuri geografice munti, jocuri de inteligenta, jocuri de cultura generala 2013, jocuri de gandire, jocuri pentru adulti, jocuri pentru intelectuali, jocuri pentru genii, jocuri pentru tocilari, jocuri cu planeta pamant, jocuri cu tarile lumii, jocuri gaseste tarile, jocuri localizeaza tara, jocuri de perspicacitate, jocuri de cultura generala, jocuri cu harta lumii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 16089 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Harta Lumii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

denisa a spus 14.11.2013

e tare marfa

diana a spus 03.11.2013

se incarca greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info