jocuri-friv.ro

HARTA LUMII - JOCURI DE GEOGRAFIE

Publicitate

Pou AdventuresMaestrul Strop de Memorie Liv si Maddie DiferenteNimereste SagetileBaga Portocala in CosMasina Extraterestrilor 3D

Publicitate

HARTA LUMII - JOCURI DE GEOGRAFIE

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Harta Lumii:
Harta Lumii este un joc palpitant care iti va testa spiritul de observatie si cunostintele despre geografia lumii. In acest joc vei lucra pe toata harta planetei. Inainte ca jocul sa inceapa va trebui sa va alegeti continentul pe care vreti sa jucati. Scopul jocului este sa gasiti locul fiecarei tari si capitale pe harta. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa cunoasteti foarte bine toate statele si mai ales locul lor pe harta. Vi se va da doar numele si capitala tarii si numele acesteia. Folosind mouse-ul trebuie sa selectati locul unde credeti ca se afla acea tara. Daca gasiti locul corect veti primi punctajul corespunzator, in functie de cat de repede lati gasit. Daca gresiti nu veti primi nici un punct. In functie de numarul de tari la care le gasiti locul potrivit si de cat timp ati avut nevoie pentru acest lucru veti primi un punctaj total. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare la finalul jocului, ati putea ajunge in topul jucatorilor. Fiecare raspuns este contracronometru, deci daca nu raspundeti la timp, veti pierde acea intrebare si va trebui sa treceti mai departe, fara sa primiti puncte.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Harta Lumii, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

denisa a spus 14.11.2013

e tare marfa

diana a spus 03.11.2013

se incarca greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info