ORASELUL LENES - PUZZLE - JOCURI CU ORASELUL LENES

ORASELUL LENES - PUZZLE - JOCURI CU ORASELUL LENES

Cele mai populare JOCURI CU ORASELUL LENES

Descrierea jocului Oraselul Lenes - Puzzle:
Acest joc este un joc mai clasic, dar cine nu iubeste sa faca un puzzle din cand in cand, mai ales cand este cu Stefania, dea mai draguta fetita din renumitul serial Oraselul Lenes. Regulile jocului sunt foarte simple, trebuie doar sa rezolvati un puzzle cu iamginea Stefaniei. Incercati de mai multe ori pentru a obtine performanta sa-l rezolvati doar in cateva secunde. Ca sa reusesti acest lucru trebuie sa ai mult antrenament si sa fi foarte agil, dar dumneavoastra sunt sigur ca puteti. Astept comentarile voastre, unde sa-mi spuneti in cat timp ati reusit sa rezolvati puzzle-ul si vom vedea care este cel mai priceput. Daca va placut jocul puteti sa-l votati sa vedem cat de apreciat este si daca va plac genul asta de jocuri. Jocul are 2 variante: varianta usoara si o varianta mai grea. In ambele variante este aceasi imagine dar difera numarul de piese pe care le are puzzle-ul. Astfel in varianta mai grea imaginea cu Ftefania este impartita in mai multe piese, facand rezolvarea lui mai indelungata si mai dificila. In caz ca nu reusiti sa-i dati de capat puzzle-ului aveti in partea de jos a imaginii un buton ajutator sub forma unui semn de intrebare, care odata apasat va arata unde trebuie pusa o piesa la intamplare. Sfatul meu este sa nu folositi butonul ajutator si sa rezolvati singuri puzzle-ul pentru a va dezvolta atentia si agilitatea. Dati toti ce aveti mai bun si incercati sa rezolvati puzzle-ul in cel mai scurt timp.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Oraselul Lenes - Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu lazy town, jocuri cu lazy town oraselul lenes, jocuri cu lazy town gratis, jocuri cu oraselul lenes noi gratis, jocuri cu oraselul lenes gratis, jocuri cu oraselul lenes cu stefania si sportacus, jocuri cu oraselul lenes in limba romana, jocuri jetix, jocuri disney channel, jocuri cu oraselul lenes cu stefania, jocuri disney, puzzle, jocul pu, sport, jocuri cu orase, oraselul lenes,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 72499 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Oraselul Lenes - Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

maria a spus 05.03.2014

mie una imi place

ANDREEA a spus 11.02.2014

A FOST CA LUMEA SI MA UIT IN FIECARE ZI LA ORASEUUL LENES

antonio a spus 29.01.2014

urat de ar vedea gagicul meu bobo

alexandra a spus 19.01.2014

nu stiu ce gusturi au cailalti dar mie nu m-ia placut deloc acest joc pentruca e prea usor

laura a spus 07.11.2013

ami a placut mult e frumos sii ma uit la desene =D

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info