PARCHEAZA CAMIOANELE TUNET - JOCURI CU CAMIOANE

PARCHEAZA CAMIOANELE TUNET - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Parcheaza Camioanele Tunet:
Parcheaza Camioanele Tunet este unul din cele mai frumoase jocuri cu camioane aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea la volan. In acest joc veti avea ocazia sa conduceti cele mai modere, mai rapide si mai puternice camioane din lume. In fiecare nivel trebuie sa conduceti camionul pana la linia de sosire. inainte sa incepeti jocul puteti sa alegeti camionul pe care vreti sa il conduceti. Veti avea de ales din multe modele foarte frumoase, depinde de voi care va place mai mult. In acest joc veti avea nevoie de sageti cu ajutorul carora trebuie sa va deplasati si de tasta space cu ajutorul careia trebuie sa puneti frana. In acest joc va trebui sa va opirit pe locul de parcare pana se incarca bara din partea de jos a ecranului, deoarece atunci parcarea va fi considerata corecta si veti trece mai departe. pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si va fi din ce in ce mai dificil sa parcati camionul. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu camioane.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcheaza Camioanele Tunet acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu parcari, jocuri de parcat tiruri, jocuri de parcat camioane, jocuri de parcat 3d, jocuri 3d parking thunder trucks, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 25114 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcheaza Camioanele Tunet, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

GRANCEA TOREL a spus 08.06.2015

AM COMPLETAT

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info