TEST LA GEOGRAFIE - EUROPA - JOCURI DE GEOGRAFIE

TEST LA GEOGRAFIE - EUROPA - JOCURI DE GEOGRAFIE

Cele mai populare JOCURI DE GEOGRAFIE

Descrierea jocului Test la Geografie - Europa:
Test la Geografie - Europa este un joc interesant de cultura generala, care va va testa cunostintele despre continentul Europa. Copul jocului este sa raspundeti corect la toate intrebarile si sa adunati cat mai multe puncte. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destu de dificil, chiar si pentru cei buni cunoscatorii a capitalelor lumii. In partea de sus a ecranului va va aparea o intrebare, despre anumite orase sau capitale din Europa. 3 din variante sunt puse sa te induca in eroare, deci trebuie sa fi atent si sa alegi varianta corecta. Aveti grija deoarece fiecare intrebare este contracronometru, deci trebuie sa raspudneti ca mai repede. Daca nu reusiti sa raspundeti la timp, veti trece la urmatoarea intrebare, iar cea precedenta se va socoti ca incorecta. La sfarsitul jocului, in functie de cate intrebari corecte ai avut vei primi un anumit punctaj. Daca te descurci bine si ai un scor mare ai putea ajunge in top.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Test la Geografie - Europa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de geografie a europei, jocuri de geografie asia, jocuri de geografie africa, jocuri de geografie romania, jocuri de geografie in romana, jocuri de geografie capitalele europei, jocuri de geografie romania rauri, jocuri de geografie a europei in romana, jocuri de geografie cu rauri, jocuri de geografie a romaniei, jocuri geografie, jocuri geografie 2013, jocuri geografie tarile europei, jocuri geografie bac, jocuri de bac 2013, bacalaoreat 2013, jocuri geografie judetele romaniei, jocuri geografie harta europei, jocuri cu intrebari din geografie, jocuri cu intrebari, jocuri cu intrebari noi, jocuri cu intrebari 2013, jocuri cu intrebari si raspunsuri, jocuri cu intrebari de logica, jocuri cu intrebari capcana, jocuri geografice, jocuri geografice romania, jocuri geografice munti, jocuri de inteligenta, jocuri de cultura generala 2013, jocuri de gandire, jocuri pentru adulti, jocuri pentru intelectuali, jocuri pentru genii, jocuri pentru tocilari, jocuri de cultura generala, jocuri cu teste, jocuri cu intrebari, jocuri contracronometru, jocuri de perspicacitate, jocuri raspunde la intrebari, jocuri cu europa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 24060 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Test la Geografie - Europa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

MARKUS a spus 06.03.2014

E SUPER TARE.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info