jocuri-friv.ro

GLOBUL PAMANTESC - JOCURI DE GEOGRAFIE

Publicitate

Liv si Maddie DiferenteBaga Portocala in CosPouMasina Extraterestrilor 3DMaestrul Strop de Memorie Pou Adventures

Publicitate

GLOBUL PAMANTESC - JOCURI DE GEOGRAFIE

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Globul Pamantesc:
Globul Pamantesc este un joc palpitant care iti va testa spiritul de observatie si cunostintele despre geografia lumii. In acest joc vei lucra pe un glob pamantesc. Scopul jocului este sa gasiti locul fiecarei tari pe glob. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa cunoasteti foarte bine toate tarile si mai ales locul lor pe harta. Vi se va da doar numele tarii. Folosind mouse-ul trebuie sa selectati locul unde credeti ca se afla acea tara pe glob. Daca gasiti locul corect veti primi punctajul corespunzator, in functie de cat de repede lati gasit. Daca gresiti nu veti primi nici un punct. In functie de numarul de tari la care le gasiti locul potrivit si de cat timp ati avut nevoie pentru acest lucru veti primi un punctaj total. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare la finalul jocului, ati putea ajunge in topul jucatorilor. Fiecare raspuns este contracronometru, deci daca nu raspundeti la timp, veti pierde acea intrebare si va trebui sa treceti mai departe, fara sa primiti puncte.

Instructiuni: Folositi mouse-ul

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Globul Pamantesc, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

buzea radu a spus 09.02.2014

si mie imi place eu am primit de craciun si glob pamantesc!

andreea a spus 02.01.2014

dragutzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz***********************;;:

Stefan Pana a spus 02.09.2013

frumos joc de aici potzi invata ceva deci va spun un singur lucru este un joc educatzional jjoc placut Ș))))

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info