HAZEL BAIE REGALA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Baie Regala:
Hazel Baie Regala este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, in care o aveti in prim plan pe Hazel, bebelusul vostru preferat din jocurile de pe internet. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse si de multa indemanare si agilitate pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas astfel incat sa o faceti pe Hazel fericita. In fiecare nivel al jocului aveti cvateva minute la dispozitie pentru a va indeplini sarcinile cu succes. Este destul de dificil, deoarece aveti multe de facut si daca nu sunteti agili veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult. Daca terminati repede ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Este un joc frumos in care trebuie sa ii faceti baie lui Hazel. va trebui sa o puneti in apa, sa puneti in apa petale de trandafiri, sa ii dati jucarii ca sa nu se plictiseasca si asa mai departe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Baie Regala acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel royal bath, jocuri de spalat, jocuri de facut baie, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5326 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Baie Regala, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Baie Regala!

Made by www.firstpixel.info