PRINTESELE DISNEY LA CARNAVAL - JOCURI CU PRINTESE

PRINTESELE DISNEY LA CARNAVAL - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului Printesele Disney la Carnaval:
Printesele Disney la Carnaval este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea si creativitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece trebuie sa le imbracati pe cele mai frumoase printesa de la Disney. In acest joc veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa aveti grija de printese astfel incat sa fie cat mai frumoase. In acest joc va trebui sa le aranjati pe printesele Elsa, Ariel, Rapunzel si Belle. Acestea se bazeaza pe voi ca le veti face foarte frumoase, deoarece vor concura la un concurs de frumusete. La finalul jocului va trebui sa apasati pe butonul start ca sa vedeti cine a castigat concursul de frumusete. In acest joc va trebuie sa alegeti pentru printese hainele, accesoriile, pantofii si coafurile. In acest joc trebuie sa fiti foarte atenti la fiecare detaliu ca fetele sa fie foarte frumoase.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesele Disney la Carnaval acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu printesele disney, jocuri cu carnavale, disney princess beauty pageant, jocuri cu belle, jocuri cu elsa, jocuri cu printese disney, jocuri cu printese 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26705 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesele Disney la Carnaval, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ariana a spus 03.04.2015

se incarca foarte greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info