HAZEL DE SFANTUL PATRICK - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL DE SFANTUL PATRICK - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel de Sfantul Patrick:
Hazel de Sfantul Patrick este un nou joc cu bebelusi aparut numai aici pe cel mai bun site de jocuri din tara care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc bebelusul Hazel si prietenii sai organizeaza o petrecere pentru Sfantul Patrick si trebui sa ii ajutati. Pentru inceput va trebui sa decorati camera cat mai frumos alaturi de cei trei copii. Dupa aceea va trebui sa ii ajutati sa prinda un spiridus ca sa le aduca noroc. Veti avea mult de munca dar sunt sigur ca daca sunteti atenti veti face o treaba foarte buna. In acest joc aveti nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. Va trebui sa fiti foarte atenti la lucrurile pe care le aveti de facut deoarece numai asa veti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Hazel.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel de Sfantul Patrick acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de sfantul patrick, baby hazel st patricks day, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10078 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel de Sfantul Patrick, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

SWTTY a spus 03.11.2016

DUHVCIDJUHZYHXJU

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info