REPARA CAMIONUL - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Repara Camionul:
Camioanele de marfa trebuie reparate, ingrijite, spalate astfel incat sa fie apte pentru traseele pe care le au de facut mereu, motiv pentru care ne-am gandit sa iti oferim in noul joc de copii sansa sa speli camionul, sa il stergi, sa il sudezi cu aparatul de sudura acolo unde table camionului sau a tirurilor este ruginita si nu se mai poate face nimic pentru remedierea problemei. Dupa ce camionul este curatat cu o perie de sarma va trebui sa ii umflii cu o pompa de manan rotile, valvele si cauciucurile, apoi va trebui sa ii deschizi capota deoarece va trebui sa completam carburantul, sa ii bagam motirina sau benzina si totodata sa completam la nivelul de ulei cu ulei de cea mai buna calitate. O data ce ai terminat vei putea sa incerci camionul in urmatorul joc.

Instructiuni: foloseste mouse-ul pentru repararea camionului.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Repara Camionul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu masini monstru, jocuri cu monster truck, jocuri cu masini, jocuri cu masini 2015, jocuri cu masini 3d, jocuri cu masini 2016, jocuri cu soferi, jocuri de reparat, jocuri cu mesteri, jocuri cu mecanici, jocuri cu cisterne, jocuri yepi, jocuri de spalat, jocuri cu spalatorii auto, jocuri 2015, jocuri cu masini 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 128145 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Repara Camionul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Filip a spus 18.02.2018

Imi place jocurile online

ana a spus 29.12.2016

nu imi prea place

stefania mihaela a spus 01.11.2016

fjfjndundu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info