VANATOARE DE CERBI - JOCURI DE VANATOARE

VANATOARE DE CERBI - JOCURI DE VANATOARE

Cele mai populare JOCURI DE VANATOARE

Descrierea jocului Vanatoare de Cerbi:
Vanatoare de Cerbi este un joc palpitant de indemanare, care va va testa agilitatea si mai ales precizia. In acest joc veti fi un vanator de cerbi care trebuie sa aiba o prada cat mai mare. Scopul jocului este sa impuscati cat mai multi cerbi si sa adunati cat mai multe puncte. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa fiti foarte atenti si agili. Cerbii vor veni din toate partile si se vor misca foarte repede. Folosind mouse-ul trebuie sa tintiti cerbii iar apasand click sa trageti. Nu va faceti griji daca ratati deoarece arma are gloante nelimitate. LA fiecare cerb omorat veti primi un anumit punctaj. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Jocul este contracronometru , deci trebuie sa omorati cat mai multi cerbi inainte ca timpul sa se termine. Acrodati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu vanatoare ce cerbi.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vanatoare de Cerbi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de vanatoare pc, jocuri de vanatoare cu arcul, jocuri de vanatoare cu animale, jocuri de vanatoare 3d, jocuri de vanatoare noi, jocuri de vanatoare 3d, jocuri de vanatoare 2013, jocuri de vanatoare hunting, jocuri de vanatoare gratis, jocuri de vanatoare in padure, jocuri de vanatoare in jungla, jocuri de vanatoare pentru copii, jocuri de vanatoare pentru adulti, jocuri de vanat, jocuri de vanat noi, jocuri de vanat reale, jocuri de vanat animale, jocuri cu vanatoare, jocuri cu vanatoare pc, jocuri cu vanatoare in padure, jocuri la vanatoare, jocuri la vanatoare de animale, jocuri la vanatoare in padure, jocuri cu cerbi, jocuri de vanat cerbi, jocuri de impuscat cerbi, jocuri vaneaza cerbi, jocuri de vanatoare de cerbi, jocuri vanatoarea de cerbi, jocuri cu cerbi in padure, jocuri deer hunt,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 14438 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vanatoare de Cerbi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

bogdan a spus 18.10.2013

incarca foarte greu in rest e foarte bun

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info