LA VANATOARE DE CERBI - JOCURI DE VANATOARE

LA VANATOARE DE CERBI - JOCURI DE VANATOARE

Cele mai populare JOCURI DE VANATOARE

Descrierea jocului La Vanatoare de Cerbi:
La Vanatoare de Cerbi este un joc special pentru fanii de jocuri de vanatoare, deoarece iti testeaza agilitatea si precizia. In acest joc vei participa la un sezon de vanat cerbi si va trebui sa omori cat de multi poti pentru a strange cat mai multe puncte. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa aveti multa indemanare si agilitate. La fiecar cerb omorat veti primi un anumit punctaj. Cu ajutorul punctelor va veti putea imbunatatii arma. Va sugerez sa va cumparati imbunatatiri deoarece v vor ajuta mai tarziu cand veti avea de vanat tot mai multi cerbi. Daca nu nimeriti si vi se termina gloantele, folositi tasta space pentru a incarca. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori din lume.

Instructiuni: Folositi mouse-ul pentru a trage si space pentru a incarca
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului La Vanatoare de Cerbi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de vanatoare pc, jocuri de vanatoare cu arcul, jocuri de vanatoare cu animale, jocuri de vanatoare 3d, jocuri de vanatoare noi, jocuri de vanatoare 3d, jocuri de vanatoare 2013, jocuri de vanatoare hunting, jocuri de vanatoare gratis, jocuri de vanatoare in padure, jocuri de vanatoare in jungla, jocuri de vanatoare pentru copii, jocuri de vanatoare pentru adulti, jocuri de vanat, jocuri de vanat noi, jocuri de vanat reale, jocuri de vanat animale, jocuri cu vanatoare, jocuri cu vanatoare pc, jocuri cu vanatoare in padure, jocuri la vanatoare, jocuri la vanatoare de animale, jocuri la vanatoare in padure, jocuri cu cerbi, jocuri de vanat cerbi, jocuri de impuscat cerbi, jocuri vaneaza cerbi, jocuri de vanatoare de cerbi, jocuri vanatoarea de cerbi, jocuri cu cerbi in padure, jocuri supreme deer hunting,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 45179 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre La Vanatoare de Cerbi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

wasi a spus 04.05.2014

e tare dar nu pot sa tintesc gerbul cel mare

saba a spus 07.01.2014

ma bogdan esti prost

alina a spus 12.12.2013

FRUMOS

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info