VANATOARE DE URSI POLARI URSI POLARI - JOCURI DE VANATOARE

VANATOARE DE URSI POLARI URSI POLARI - JOCURI DE VANATOARE

Cele mai populare JOCURI DE VANATOARE

Descrierea jocului Vanatoare de Ursi Polari ursi polari:
Vanatoare de Ursi Polari este un joc palpitant de indemanare care va va testa agilitatea si mai ales precizia. In acest joc vei fi cu un vanator de ursi polari. Scopul jocului este sa vanezi cat mai multi ursi polari si sa aduni multe puncte. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil, iar pe masura ce treceti in nivele superioare va asteapta noi provocari care va vor da batai de cap. Fiecare nivel are un anumit obiectiv, care consta in numarul de ursi polari pe care trebuie sa le impuscati pentru a avansa mai departe. Aveti grija cum trageti dupa ursi polari, deoarece aveti un numar limitat de gloante, iar daca se termina si nu ati adunat punctele necesare, veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare cu Vanatoare de ursi polari. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori din lume. Jocul este contracronometru deci incercati sa adunati multe puncte.

Instructiuni: Folositi mouse-ul pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vanatoare de Ursi Polari ursi polari acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de vanatoare pc, jocuri de vanatoare cu arcul, jocuri de vanatoare cu animale, jocuri de vanatoare 3d, jocuri de vanatoare noi, jocuri de vanatoare 3d, jocuri de vanatoare 2013, jocuri de vanatoare hunting, jocuri de vanatoare gratis, jocuri de vanatoare in padure, jocuri de vanatoare in jungla, jocuri de vanatoare pentru copii, jocuri de vanatoare pentru adulti, jocuri de vanat, jocuri de vanat noi, jocuri de vanat reale, jocuri de vanat animale, jocuri cu vanatoare, jocuri cu vanatoare pc, jocuri cu vanatoare in padure, jocuri la vanatoare, jocuri la vanatoare de animale, jocuri la vanatoare in padure, jocuri cu ursi polari, jocuri de vanat ursi polari, jocuri de impuscat ursi polari, jocuri vaneaza ursi polari, jocuri de vanatoare de ursi polari, jocuri la vanatoare de ursi polari,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20962 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vanatoare de Ursi Polari ursi polari, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

adrian a spus 07.01.2014

marfa ma

matei a spus 27.08.2013

Marfa frate

alex a spus 31.07.2013

marfa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info