SUPER MARIO 3D - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Super Mario 3D:
Super Mario 3D este cel mai captivant joc de aventura cu Mario aparut numai aici pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea parte de multe aventuri alaturi de eroul nostru si trebuie sa il ajutati pe Mario sa ajunga cu bine la finalul fiecarui nivel. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece drumul e plin de inamici si de obstacole greu de trecut. Trebuie sa va feriti de inamici sau sa ii distrugeti. Ca sa distrugeti ciupercile trebuie sa sariti pe ele la fel ca in jocurile clasice cu Mario. In acest joc veti avea nevoie numai de sageti pentru a va deplasa cu Mario. Pe drum sunt multe monede pe care va sugerez sa le adunati deoarece veti primi puncte pentru ele. In acest joc va trebui sa dati dovada de agilitate deoarece daca ajungeti repede la linia de sosire ati putea intra in topul celor mai buni jucatori. Aveti grija sa nu intrati in inamici sau in obstacole deoarece veti pierde o viata si veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d pentru deplasare si space pentru a sari
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Mario 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario 3d, jocuri cu super mario, super mario 64, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 8370 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Mario 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

teodora a spus 15.08.2016

jocul e umpic cam greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info