KARTUL LUI MARIO - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Kartul lui Mario:
Kartul lui Mario este un joc plapitant in care trebuie sa-l ajuti pe Mario si pe prietenii sai sa conduca un kart si sa adune banii din fiecare nivel, iar dupa aceea sa-i duci in siguranta la depozit. Jocul este pe nivele, pe care daca le strabati pe toate vei reusi sa temrini jocul si sa indeplinesti misiunea lui Mario. La inceput poti sa conduci doar cu Luigi, dar odata ce avansezi in nivele superioare vei putea alege si din prietenii lui. Pe drum trebuie sa aduni banutii intalniti si sa-i duci in siguranta la depozit. Drumul este foarte denivelat deci trebuie sa fi atent la cum conduci, deoarece daca dai intr-oo groapa si mergi prea repede banutii iti pot cadea din remorca si astefel nu-ti vei indeplinii misiunea. La fiecare nivel ai un anumit obiectiv care consta in cati banutii trebuie dusi la depozit. Daca duci mai multi decat trebuie e chiar mai bine, deoarece vei primi puncte bonus la sfarsitul nivelului. De asemenea niveul este contracronometru deci nu aveti timp de pierdut. Cu cat ajungeti mai repede la depozit cu atat veti primi mai multe puncte bonus si pentru timpul ramas in cronometru. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa va grabiti, tineti minte ca drumul este plin de obstacole deci trebuie sa fiti atenti. Odata trecuti in nivele superioare se vor debloca si alti soferi, care au alte karturi mai performante, in care incap mai multi banuti si din care acestia nu cad asa repede. Aveti grija la drum si duce-ti cat mai multi bani la depozit pentru a indeplinii misiunea.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Kartul lui Mario acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mario, jocuri curse, jocuri cu karturi, jocuri cu masini noi, jocuri cu masini gratis, jocuri cu masini online, jocuri cu masini pentru copii, jocuri cu masini de curse, jocuri cu masini cu mario, jocuri cu masini 2014, jocuri cu masini 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 38338 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Kartul lui Mario, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreea a spus 21.02.2014

Chiar daca e de baieti asest joc, mie imi place foarte mult.

violetta ludmila a spus 24.12.2013

se ancarca foarte foarte greu!

violeta70 a spus 19.12.2013

violeta43

cristina a spus 07.12.2013

este superrrrrrrr

marius a spus 23.10.2013

mia placut este fain

Paula Gabriela Buda a spus 22.09.2013

cel mai frumos joc :):)))

Elena a spus 11.09.2013

e frumosss .. :)

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info