HAZEL SI FRATELE EI - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL SI FRATELE EI - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel si Fratele Ei:
Hazel si Fratele Ei este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Va trebui sa adunati multe puncte daca vreti sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Daca nu reusiti din prima incercare, nu trebuie sa renuntati. Jocul este destul de dificil de aceea trebuie sa incercati de mai multe ori pana sa va indepliniti obiectivul cu succes si sa aveti sansa sa intrati in topul jucatorilor. Trebuie sa o ajutati pe Hazel sa aiba grija de fratele ei mai mic. Veti avea multe lucruri de facut si trebuie sa va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termine. Jocul este contracronometru si aveti la dispozitie numai cateva minute pentru a va indeplini sarcinile. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Trebuie sa va jucati cu fratele lui Hazel, sa ii dati jucarii, sa il imbracati, sa ii dati de mancare si asa mai departe. Jocul este impartit in nivele si trebuie sa le terminati pe toate ca sa va indepliniti obiectivul cu succes.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel si Fratele Ei acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu hazel, baby hazel siblings day, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7818 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel si Fratele Ei, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel si Fratele Ei!

Made by www.firstpixel.info