PARCHEAZA TIRUL HD - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Parcheaza Tirul HD:
Parcheaza Tirul HD este un joc palpitant aparut in categoria camioanelor in care va trebui sa va demonstrati talentul la condus. In acest joc va trebui sa parcati mai multe camioane in locuri din ce in ce mai dificile. Nu e atat de usor precum pare deoarece trebuie sa fiti foarte atenti cum conduceti camionul ca sa nu faceti accident, deoarece veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput daca se intampla acest lucru. In acest joc veti avea nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa va indepliniti obiectivul cu succes, cu ajutorul carora trebuie sa conduceti camionul pana la locul de parcare marcat. VA trebui sa fiti foarte atenti la drum dar si la timp daca vreti sa primiti multe puncte trebuie sa ajungeti repede la locul de parcare. DAca adunati multe puncte puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre camioane.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcheaza Tirul HD acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de parcat 3d, jocuri de parcat camioane, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 14052 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcheaza Tirul HD, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcheaza Tirul HD!

Made by www.firstpixel.info