TABLE PENTRU INCEPATORI - JOCURI TABLE

TABLE PENTRU INCEPATORI - JOCURI TABLE

Cele mai populare JOCURI TABLE

Descrierea jocului Table pentru Incepatori:
Te crezi un incepator in ale jocului de table? Ei bine echipa Jocuri-Friv.ro a creat un joc special pentru tine, unde sa inveti sa joci table, unde iti sunt prezentate regulile tablelor si in acelasi timp poti sa discuti cu ceilalti participanti deosebit de interesati care incearca sa invete noul joc de table pentru amatori. Desi primele nivele de dificultate ale noului joc de table sunt destul de usoare, vei vedea ca intreg jocul de tabel nu este un joc usor si de data aceasta vei avea de cautat mai bine dupa miscarile potrivite pe care sa le faci, cu care sa debutezi si sa obti alaturi de carurile tale norocoase punctajul maxim pentru fiecare joc de table. Mare grija si atentie la celelalte activitati ale jocului de table, deoarece in categoria de Jocuri Table vei gasi si alte jocuri mai grele si complicate de table chiar si cele care se joaca in 2 jucatori, in multiplayer.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi intreg jocului de table cat mai bine.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Table pentru Incepatori acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri simple, jocuri usoare, jocuri de noroc, jocuri table online, jocuri table gratis, jocuri table 3d, jocuri table 2, jocuri table 3, jocuri table clasice, jocuri table in retea, jocuri table avansati, jocuri table arcade, jocuri table adulti, jocuri table si zaruri, jocuri table sah, jocuri table si sah, jocuri table sah remi, jocuri table de copii, jocuri table free, jocuri table facebook, jocuri table grele, jocuri table hard, jocuri table logice, jocuri table pe bani, jocuri table pentru incepatori, jocuri table pentru profesionisti, jocuri table usoare, jocuri table turcesti, jocuri table romanesti, jocuri table zaruri, jocuri table cu calculatoru, jocuri table virtual, jocuri table vechi, jocuri table noi, jocuri table miniclip, jocuri table 2013, jocuri cu zaruri, jocuri cu zaruri table, jocuri cu zaruri si pioni,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 282659 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Table pentru Incepatori, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

david a spus 14.05.2016

cf bn

negrici elena a spus 24.03.2014

da mi-a placut

Teodor a spus 21.02.2014

Jocul este instructiv.Chiar ca pentru incepatori.

ele a spus 16.02.2014

castig mereu,deci nu-mi place

VLAD SAN a spus 13.01.2014

HANTICAPATI

picu a spus 03.01.2014

Nu mi s-a parut cine stie ce.Un joc oarecare de table.

tania a spus 27.10.2013

foarte frumos

COTY a spus 01.08.2013

IMIPLACE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info