TABARA LACUL FARA FUND PUZZLE - JOCURI CU TABARA LACUL FARA FUND

ULTIMELE JOCURI CU TABARA LACUL FARA FUND

TABARA LACUL FARA FUND PUZZLE - JOCURI CU TABARA LACUL FARA FUND

Cele mai populare JOCURI CU TABARA LACUL FARA FUND

Descrierea jocului Tabara Lacul Fara Fund Puzzle:
Tabara Lacul Fara Fund Puzzle este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes, numai asa veti reusi sa rezvolati puzzleul cu eroii nostrii de la Disney Channel. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa puneti toate piesele la locul lor. In acest joc va trebui sa fiti atenti la instructiunile primite deoarece numai asa puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Veti avea o imagine frumoasa cu eroii nostrii din serialul Tabara Lacul Fara Fund care se plimba cu barca pe lac iar in spatele lor puteti vedea un monstru care ii urmareste. In acest joc va trebui sa apasati pe butonul din partea de jos a ecranului ca sa faceti piesele sa se amestece iar apoi trebuie sa incercati sa rezolvati acest puzzle.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tabara Lacul Fara Fund Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: camp lakebottom puzzle, jocuri cu tabara lacul fara fund 2015, jocuri cu tabara lacul fara fund disney channel, jocuri cu camp lakebottom,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 931 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tabara Lacul Fara Fund Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Tabara Lacul Fara Fund Puzzle!

Made by www.firstpixel.info