BENZINARIA - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Benzinaria:
Incearca si tu noul joc al masinilor in care va trebui sa alimentezi masinile, motocicletele, motoarelele, tractoarele precum si toti ceilalti clienti care vin la statia de alimentare cu carburant indiferent ca este vorba despre masini pe benzina sau diesel. Tu va trebui sa speli masinile, autovehiculele pe care le ai, sa le lustruiesti, sa umflii rotile, sa iti dai silinta astfel incat tot sa fie pus la punct si sa reusesti sa castigi din ce in ce mai multe puncte intr-un timp record. Dupa ce masina este curata va trebui sa iei pompa, pistolul cu combustibil si sa deschizi rezervorul masinilor pentru a alimenta, dupa care te vei ocupa de alta masina. Statiile de alimentare sunt inspirate din peco-urile OMV, RomPetrol, Petrom, Gazprom sau Agip.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa te ocupi de clientii si sa incasezi banii de la masinile alimentate.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Benzinaria acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini, jocuri cu masini 2015, jocuri cu benzinarii, jocuri de alimentat masini, jocuri omv, jocuri rompetrol, jocuri gazprom, jocuri agip, jocuri statie de alimentare, jocuri cu muncitori, jocuri de spalat masini, jocuri de umflat cauciucuri, jocuri de spalat, jocuri yepi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 87684 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Benzinaria, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

SRI a spus 06.03.2018

MULTUMIM

BOGDAN a spus 06.03.2018

SUPER EASY

Adam Cristian Andrei a spus 12.02.2016

Fulger Mcquen E Foarte Frumos Dar Eu Ma Mai Uitam La Un Joc Pe Nume Jocul Care Sa Pui Hainele In Masina De Spalat Sa Le Speli Sa Le Usuci Sa Calci Si Sa Le Pui Pe Sarma.Si Pe Jocul Asta Are 3 Days)Zile Si E Foarte Usor Sa Le Faci. Eu Le-am Facut Intru-n Minut 60 De Secunde. Jocul Cu Fulger McQuen Merita 555,126,100,30 De Vzualizari Si Likeuri Pe Facebook 578,100 Likuri Si Vizualizari Share 100 Si G+1 156,456,40.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info