HAZEL SI SPITALUL DE ANIMALE - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL SI SPITALUL DE ANIMALE - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel si Spitalul de Animale:
Hazel si Spitalul de Animale este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa aveti grija de animalele lui Hazel si a prietenilor sai. Totul incepe in parc. Hazel a iesit la joaca cu prietenul sau. Fiecare are cate un animal: Hazel are un iepure iar prietenul sau are un caine. Va trebui sa ii ajutati pe eroii nostrii sa se dea pe leagan si pe tobogan si sa sara coarda, deoarece numai asa se vor distra de minune. In parc mai apare un baiat care vine cu animalele lui, un papagal si o pisica neagra. Cei trei copii merg sa se joace in parc iar animalele incep sa se bata si se ranesc foarte tare. Va trebui sa duceti animalele la spitalul de animale iar acolo va trebui sa aveti grija de ele. In partea de jos a ecranului veti avea ustensilele de care aveti nevoie pentru a trata animalele.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel si Spitalul de Animale acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu spitale de animale, jocuri cu hazel, baby hazel pet hospital, jocuri cu veterinari, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10437 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel si Spitalul de Animale, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

larisa a spus 04.01.2016

va multumesc ca as facut jocu meu preferat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info