SOFIA PICTEAZA OUALE - JOCURI CU SOFIA

SOFIA PICTEAZA OUALE - JOCURI CU SOFIA

Cele mai populare JOCURI CU SOFIA

Descrierea jocului Sofia Picteaza Ouale:
Printese Sofia Intai de la DIsney Channel s-a gandit sa picteze cele mai frumoase si mai speciale oua de la curtea regala, pentru care va avea nevoie de ajutorul tau deoarece va trebui sa iti pui mintea la contributie, iar alaturi de aceasta sa incerci sa pictezi impreuna cu ea cat mai interesant ouale din noul joc de copii. Cu mare grija si atentie va trebui sa iti pui mintea la contributie astfel incat imaginatia sa o lasi libera si sa ne prezinti la finalul jocului cele mai tari oua de gaina pictate de Pasti. Pastele este un prilej deosebit pentru pictarea diferitelor oua din aceste jocuri de copii, insa mare grija la combinarea culorilor deoarece daca nu reusesti sa faci un ou frumos se vor rade copii de la curtea regala de tine. In timpul pe care ti l-am precizat va trebui sa pictezi cat mai multe dintre ouale pe care le ai si sa ne demonstrezi ca talentul tau la colorarea si pictarea cu pensula regala a acestor oua este mult peste activitatile celorlalti frati pe care ii ai.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa pictezi aceste oua deosebit de interesante si atractive.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofia Picteaza Ouale acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu oua, jocuri de pictat, jocuri cu printese, jocuri de pasti, jocuri de paste, jocuri cu sofia intai, jocuri cu sofia noi, jocuri cu sofia 2015, jocuri disney junior, jocuri sofia the first, jocuri cu pictori, jocuri cu regine, jocuri yepi, jocuri de pasti 2015, jocuri de paste 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 74207 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofia Picteaza Ouale, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

darius a spus 21.02.2018

jocul este frumos

Madalina a spus 19.01.2018

Faceti un joc cu Buburuza se da pe patine Multimesc1!!!

Artiom a spus 07.07.2017

este cel mai prost joc

artiom a spus 07.07.2017

este celmai prost

andreicut andra a spus 01.04.2017

cel mai prost joc

andra a spus 01.04.2017

cel mai naspa joc pe care lam zazut in viata mea

dana a spus 05.02.2017

nu e de loc bun e chiar cel mai prost joc

stefania a spus 20.03.2016

Anda daca nu iti place de ce d-ai jucat ma rog ? :P

ANDA a spus 21.06.2015

NUMI PLACE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info