ZOMBI MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

ZOMBI MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Zombi Minecraft:
Zombi Minecraft este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa veti reusi sa distrugeti toti zombii din fiecare nivel. Va trebui sa va alegeti caracterul alaturi de care vreti sa luati parte la actiune. Veti avea la inceput o arma simpla, o sabie dar pe masura ce avansati in nivele superioare veti primi arme tot mai bune. In acest joc va trebui sa fiti atenti sa nu fiti loviti de zombi deoarece veti pierde din viata si daca vi se termina va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Va trebui sa fiti atenti la harta din partea de sus a ecranului deoarece asa veti sti unde sunt zombii. In acest joc veti avea nevoie de tastele w, a, s, d sau de sageti pentru a va deplasa iar cu mouse-ul trebuie sa atacati zombii.

Instructiuni: folositi mouse-ul pentru atac si w,a,s,d pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zombi Minecraft acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu zombi 3d, jocuri cu minecraft 3d, zombiecraft, jocuri minecraft 2015, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 32156 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zombi Minecraft, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

VASEA a spus 29.04.2017

LAG

finias a spus 12.02.2016

imi place jocul acesta

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info