TIRURI CU REMORCI 3D - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Tiruri cu Remorci 3D:
Tiruri cu Remorci 3D este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa conduceti un tir foarte mare. Va trebui sa conduceti tirul pana la remorca si va trebui sa agatati remorca dupa tir. Dupa aceea va trebui sa conduceti camionul cu remorca pana la un loc de parcare. Jocul este foarte complex si trebuie sa munciti foarte mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa fiti foarte atenti la timp, deoarece aveti la dispozitie numai cateva minute sa va indepliniti obiectivul cu succes. In acest joc veti avea nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa conduceti camioanele. Daca terminati repede veti primi mai multe puncte si ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Va trebui sa fiti atenti la timp si la drum si veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tiruri cu Remorci 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri cu remorca, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 22842 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tiruri cu Remorci 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Tiruri cu Remorci 3D!

Made by www.firstpixel.info