TRATAMENT PENTRU HAZEL - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

TRATAMENT PENTRU HAZEL - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Tratament Pentru Hazel:
Tratament Pentru Hazel este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc Hazel are probleme cu gingiile si are nevoie urgenta de tratament. In fiecare nivel va trebui sa va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termine, deoarece daca nu reusiti va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc veti avea cronometrul in partea de sus a ecranului si incercati sa terminati repede ca sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas ca sa aveti grija de Hazel. Bebelusul Hazel asteapta alaturi de fratele ei mai mic, Mat, in camera de asteptare la dentist, deoarece urmeaza sa fie tratata ca sa nu mai aiba sangerari la gingie. In acest joc trebuie in primul nivel sa o ajutati pe Hazel sa aiba grija de fratele ei mai mic. In al doilea nivel trebuie sa o tratati pe Hazel ca sa nu mai aiba probleme cu gingia.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tratament Pentru Hazel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel gum treatment, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7775 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tratament Pentru Hazel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Tratament Pentru Hazel!

Made by www.firstpixel.info