PSY CU BULDOZERUL - JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate

PSY CU BULDOZERUL - JOCURI CU TRACTOARE

Publicitate

Descrierea jocului Psy cu Buldozerul:
Psy, cel care a reusit sa stranga primul 1 miliard de vizualizari pe Youtube.com cu clipul Gangnam Style este prezent intr-un joc deosebit de interesant cu buldozere si escavatoare, cu macarale si tractoare de tras in care tu va trebui sa participi destul de activ la intreaga activitate a acestui nou joc. Fii cat mai atent la noul joc pe care il avem, incearca sa gasesti cat mai multe dintre soltiile pe care le ai si in acest fel sa ajungi sa devi poate cel mai priceput mester avand in vedere diferitel treburi si tipuri de activitati pe care le ai in noul joc 3D in care Psy coreanul ciudat reuseste sa conduca un buldozer destuld e mare pe o insula cam puestie, insa scopul acestuia este sa ajunga la capatul insulei acolo unde sa reuseasca sa treaca de toate peripetiile pe care le are.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai repede acest buldoescavator si sa ne demonstrezi tuturor cat de bun esti la aceasta meserie de santierist.

Cuvinte cheie: jocuri cu buldozere, jocuri cu buldozere mari, jocuri cu buldozere care sapa, jocuri cu buldozere cu magnet, jocuri cu buldozere noi, jocuri cu buldozere 2013, jocuri cu buldozere 3d, jocuri cu buldozere de facut drum, jocuri cu drumari, jocuri cu drumuri si poduri, jocuri de facut drum, jocuri cu buldozere mania, jocuri cu buldozere care curata zapada, jocuri cu buldozere pentru copii, jocuri cu buldozere distrugatoare, jocuri cu psy, jocuri cu psy gangnam style, jocuri gangnam style, jocuri cu tractoare de facut drum, jocuri cu tractorase, jocuri cu tractoare mici,

Jucat de: 34624 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Psy cu Buldozerul, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

yzabela a spus 12.02.2014

yah e de baeti

ady a spus 12.01.2014

e naspa jocul asta

razvan a spus 06.09.2013

superrr

mihai a spus 27.07.2013

mia placut

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info