BEBELUSA HAZEL ZIUA SPA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

BEBELUSA HAZEL ZIUA SPA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Bebelusa Hazel Ziua Spa:
Bebelusa Hazel Ziua Spa este un joc frumos cu bebelusi aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa dati dovada de indemanare si agilitate. Va trebui sa aveti grija de bebelusul Hazel, ca sa se simta bine si sa fie fercita deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul. In acest joc puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori daca va straduiti sa terminati repede fiecare nivel. In acest joc va fi cronometrul in partea de sus a ecranului si daca se termina timpul inainte sa va indepliniti sarcinile si sa o faceti pe Hazel fericita, veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Hazle este invitata de o prietena la spa si trebuie sa mergeti alaturi de ea ca sa o ajutati sa se relaxeze. Este un joc destul de dificil si aveti multe de facut pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini obiectivul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Bebelusa Hazel Ziua Spa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel spa makeover, jocuri la spa, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2073 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Bebelusa Hazel Ziua Spa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Bebelusa Hazel Ziua Spa!

Made by www.firstpixel.info