CURATA ORASUL VERDE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Curata Orasul Verde:
Curata Orasul Verde este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In fiecare nivel al acestui joc va trebui sa curatati orasul astfel incat sa adunati un anumit punctaj. Daca nu adunati punctele necesare inainte ca timpul sa se termine veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Trebuie sa fiti atenti si la timp dar si la drum, deoarece daca nu respectati regulile de circulatie si treceti cu masina de gunoi pe culoarea rosie a semaforului, veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa controlati masina de gunoi astfel incat sa adunati gunoiul de la toti locuitorii din oras.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curata Orasul Verde acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de gunoi, clean green city, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7677 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curata Orasul Verde, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curata Orasul Verde!

Made by www.firstpixel.info