ANIMALUL LUI ARIEL - JOCURI CU MICA SIRENA

ANIMALUL LUI ARIEL - JOCURI CU MICA SIRENA

Cele mai populare JOCURI CU MICA SIRENA

Descrierea jocului Animalul lui Ariel:
Animalul lui Ariel este un joc frumos pentru fete in care trebuie sa aveti grija de poneiul lui Ariel. Acesta este foarte murdar si are nevoie de ingrijire de aceea trebuie sa dati tot ce aveti mai bun ca sa va indepliniti obiectivul cu succes. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas astfel incat sa va indepliniti obiectivul cu succes. Trebuie sa ii faceti baie poneiului, sa il curatati de mizerie si sa dati jos de pe el insectele. DEsi pare usor nu va grabiti sa judecati deoarece trebuie sa munciti foarte mult pentru a va indeplini obiectivul. In partea stanga veti avea multe ustensile pe care trebuie sa le folositi pentru a spala poneiul lui Ariel. Dupa aceea veti trece la etapa urmatoare in care trebuie sa il imbracati ca sa fie foarte frumos.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Animalul lui Ariel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mica sirena noi, jocuri cu mica sirena 2015, jocuri cu ariel, jocuri mica sirena disney, jocuri cu mica sirena ariel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11217 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Animalul lui Ariel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Animalul lui Ariel!

Made by www.firstpixel.info