HAZEL SI SURPRIZA FRATELUI MAI MIC - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL SI SURPRIZA FRATELUI MAI MIC - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel si Surpriza Fratelui Mai Mic:
Hazel si Surpriza Fratelui Mai Mic este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc trebuie sa o ajutati pe Hazel sa aiba grija de fratele ei mai mic, deoarece parintii lor sunt la munca. Este destul de dificil sa aveti grija de un bebelus si trebuie sa fiti mereu atenti la nevoile lui, ca sa nu planga si sa nu fie in pericol. In acest joc sunteti contracronometru de aceea trebuie sa munciti foarte mult pentru a va indeplini obiectivul cu succes, astfel incat sa adunati multe puncte sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Aveti nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile. In partea de sus va fi cronometrul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel si Surpriza Fratelui Mai Mic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel sibling surprise, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5452 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel si Surpriza Fratelui Mai Mic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel si Surpriza Fratelui Mai Mic!

Made by www.firstpixel.info