REPARA MOTOCICLETA - JOCURI CU MOTOCICLETE

Cele mai populare JOCURI CU MOTOCICLETE

Descrierea jocului Repara Motocicleta:
Pasionatii motocicletelor, motoristii romani si copii lor vor putea incerca pe pielea lor noul joc al mesterilor de motociclete care trebuie sa recunoastem este unul foarte reusit. Noul joc pentru motociclisti este destinat special motocicletelor care sunt vechi, insa si celor noi care din cand in cand trebuie reparate, duse la un service unde sa le pui ulei, sa le schimbi cauciucurile, sa le a,imentezi cu benzina, sa le faci pana de la roata precum si sa le speli intr-o spalatorie moderna cu solutii specifice. Mai intai va trebui sa bagi motoreta in garaj, dupa care sa iei peria si buretele si sa incerci sa o lustruiesti, apoi sa dai un jet de apa pe ea si sa incerci sa o faci sa straluceasca. Ceea ce ai de reparat la ea este la caroseria motocicletei acolo unde ai de indreptat tabla la un tinighigiu, sa o vopsesti si sa scoti cuiele sau pionezele din roata din fata a motocicletei.

Instructiuni: folositi mouse-ul pentru a-ti face treaba in noul joc de baieti.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Repara Motocicleta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mesteri, jocuri service auto, jocuri de spalat masini, jocuri de reparat, jocuri cu mecanici, jocuri cu motociclete noi, jocuri cu motorete, jocuri cu motoare, jocuri cu motociclisti, jocuri cu motociclete 2015, jocuri cu masini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2710617 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Repara Motocicleta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Repara Motocicleta!

Made by www.firstpixel.info