MARIO IN EGIPT - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario in Egipt:
Mario in Egipt este un nou joc de aventura aparut pe site-ul nostru in care veti calatori alaturi de Mario in Egipt si trebuie sa il ajutati sa faca fata provocarilor care il asteapta. In acest joc veti avea nevoie de sageti pentru a va deplasa cu Mario si de tasta space pentru a trage cu bile de foc in inamici. In acest joc Mario se va confrunta cu mumii pe care trebuie sa le distrugeti inainte sa ajunga la voi. Daca sunteti prinsi de mumii sau daca intrati in obstacole veti pierde din viata. Daca vi se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc trebuie sa munciti foarte mult daca vreti sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Cea mai buna cale de a intra in top este sa ajungeti departe si sa adunati de pe drum cat mai multe monede.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario in Egipt acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri in egipt, mario egypt run, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2988 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario in Egipt, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario in Egipt!

Made by www.firstpixel.info