EVADARE DIN TEMNITA - JOCURI MINECRAFT

EVADARE DIN TEMNITA - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Evadare din Temnita:
Evadare din Temnita este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Va trebui sa folositi w, a, s, d pentru deplasare si mouse-ul pentru a trage in inamici cu arma. Acesta este un joc palpitant de actiune 3d in care puteti sa trageti in inamici, sa calatoriti prin locuri infricosatoare alaturi de eroul principal al jocului, un personaj curajos. In acest joc trebuie sa cautati iesirea din temnita deoarece numai asa veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes. Aveti grija sa nu fiti prinsi de inamici deoarece veti pierde din viata si daca vi se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Va trebui sa adunati multe puncte daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi w,a,s,d pentru deplasare mouse-ul pentru impuscaturi
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Evadare din Temnita acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu evadari, jocuri minecraft 3d, jocuri minecraft 2015, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 36961 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Evadare din Temnita, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

oliveria@ivone a spus 30.04.2016

Oliveria@ivone

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info