CAMIONUL POMPIERILOR - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul Pompierilor:
Camionul Pompierilor este un joc frumos aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie numai de sageti cu ajutorul carora trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas astfel incat sa conduceti camionul de pompieri pana la incendiu ca sa stingeti focul. La inceput vi se va arata o harta care va va spune unde sunteti si unde trebuie sa ajungeti. Daca nu mai stiti drumul puteti sa opriti camionul si sa va uitati pe harta ca sa stiti pe unde trebuie sa mergeti ca sa ajungeti la incendiu. incercati sa ajungeti repede deoarece jocul este contracronometru si daca nu va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termine, va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc va trebui sa fiti atenti la drum, sa nu intrati in obstacole deoarece veti pierde din viata si daca vi se termina viata va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul Pompierilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini de pompieri, jocuri cu camioane de pompieri, firefighters truck 3, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 17622 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul Pompierilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

denis a spus 02.01.2016

frumos joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info