CLARENCE E MURDAR - JOCURI CU CLARENCE

Cele mai populare JOCURI CU CLARENCE

Descrierea jocului Clarence e Murdar:
Clarence e Murdar este un joc in care trebuie sa dati dovada de indemanare si atentie pentru a face o treaba buna, pentru a va indeplini obiectivul cu succes. trebuie sa il curatati pe Clarence deoarece este foarte murdar. Acesta s-a jucat cu prietenii sai pe afara dar nu a fost atent si a cazut intr-o balta cu noroi iar acum este foarte murdar pe haine si pe corp, fiind acoperit si de noroi dar si de crengi si frunze. In acest joc va trebui sa il curatati pe Clarence astfel incat sa fie foarte curat. Veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa folositi pe rand, incepand de sus in jos, ustensilele din partea stanga a ecranului pentru a-l curata pe Clarence.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Clarence e Murdar acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de curatat, jocuri de spalat, messy clarence, jocuri cu clarence noi, jocuri cu clarence 2015, jocuri cu clarence cartoon network, jocuri cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13265 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Clarence e Murdar, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Clarence e Murdar!

Made by www.firstpixel.info