MARIO SI PROIECTILELE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Proiectilele:
Mario si Proiectilele este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie numai de tastele w, a, s, d cu ajutorul caruia trebuie sa va deplasati cu MArio. Mario este asaltat de proiectile si trebuie sa il ajutati sa le ocoleasca ca sa nu fie distrus. DAca sunteti loviti de ceva veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. in acest joc veti avea nevoie de agilitate deoarece numai asa veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes ca sa adunati multe puncte si sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce timpul trece vor veni tot mai multe rachete si va fi din ce in ce mai dificil sa le ocoliti.

Instructiuni: folositi w,a,s,d
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Proiectilele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu rachete, jocuri cu proiectile, mario missile challenge, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2115 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Proiectilele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario si Proiectilele!

Made by www.firstpixel.info