ANGELA IN CARUCIOR - JOCURI TALKING FRIENDS

ANGELA IN CARUCIOR - JOCURI TALKING FRIENDS

Cele mai populare JOCURI TALKING FRIENDS

Descrierea jocului Angela in Carucior:
Mai intai va trebui sa intri in joc, dupa care sa ai grija de rana pe care Angela o are la cap, are o rana mica pe care va trebui sa o tratezi cu un plasture. O data ce ai hranit-o, i-ai dat de mancare, sa bea lapte pisicutei Angela va trebui sa ii dai ghemul de ata pentru a se juca cu el. Dupa ce ne-am jucat va trebui sa ii dai jucaria de care are nevoie, dupa care balonul cu heliu pentru a il inalta la cer si in cele din urma sa ii pui paturica pe ea deoarece afara s-a facut frig si Angela raceste repede. Dupa ce ai pus plasturele va trebui sa ai grija de Angela deoarece aceasta va incepe sa planga si va trebui sa ii dai sa bea lapte din biberonul cu lapte. Dupa ce o iubesti cu inimioarele de love, poti sa treci la urmatorul joc de cantat la pian. Beby Angela este cu mama ei, Talking Angela in parc cu caruciorul alaturi de tine deoarece are mereu nevoie de ajutorul tau indiferent de necesitatile lui Baby Angela.

Instructiuni: foloseste mouse-ul pentru a o ajuta-o pe Angela.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Angela in Carucior acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri yepi, jocuri 2015, jocuri de fete 2015, jocuri cu bebelusi, jocuri talking friends 2015, jocuri talking friends noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2693864 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Angela in Carucior, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

mMANOLOIU BIANKA a spus 22.09.2015

nu prea e super

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info