POTRIVIRI CU HAZEL - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Potriviri cu Hazel:
Potriviri cu Hazel este un nou joc de indemanare aparut pe site-ul nostru, in care trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori. Ca sa reusiti aceasta performanta trebuie sa va indepliniti repede obiectivul in fiecare nivel alaturi de bebelusul Hazel. In acest joc va trebui sa adunati in fiecare nivel puncte, un anumit punctaj pentru a trece mai departe. Partea dificila a jocului este ca jocul este contracronometru si daca nu adunati toate punctele inainte ca timpul sa se termine, va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Si hazel va fi alaturi de voi si va va incuraja astfel incat sa terminati inainte ca timpul sa se scurga. In partea stanga a ecranului va fi Hazel , punctele adunate pana atunci, punctele pe care trebuie sa le adunati dar si cronometrul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Potriviri cu Hazel acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel match it, jocuri cu potriviri, jocuri cu bebelusi noi, jocuri cu bebelusi hazel, jocuri cu bebelusi 2015, jocuri cu copii mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2756 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Potriviri cu Hazel, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Potriviri cu Hazel!

Made by www.firstpixel.info