MARIO TRIPLA PROVOCARE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Tripla Provocare:
Mario Tripla Provocare este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa il ajutati pe Mario si pe Luigi si pe printesa sa sara peste obstacole. La inceput va fi numai Mario care se va invarti in jurul unei planete si atunci cand pe planeta apar obstacole trebuie sa folositi tasta z ca sa sariti peste ele. DUpa un timp va aparea si Luigi care va face acelasi lucru pe alta planeta si trebuie sa folositi tasta x pentru a sari cu el peste obstacole. Dupa inca putin timp va aparea si printesa pe care trebuie sa o faceti sa sara cu ajutorul tastei c. Dati tot ce aveti mai bun pentru a va indeplini obiectivul cu succes, pentru a aduna multe puncte ca sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi z,x,c
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Tripla Provocare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mario triple challenge, jocuri cu mario si luigi, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2827 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Tripla Provocare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Tripla Provocare!

Made by www.firstpixel.info