MARIO PROVOCARE IN IAZ - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Provocare in Iaz:
Mario Provocare in Iaz este unul din cele mai palpitante jocuri cu Mario aparute pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc Mario are nevoie de ajutorul vostru pentru a aduna toate bonusurile din apa fara sa cada in apa si inainte ca timpul sa se termine. In acest joc veti avea nevoie numai de tastele w, a, s, d cu ajutorul carora trebuie sa sariti de pe un bonus pe altul pana le adunati pe toate. Dupa ce sariti pe unul acesta va disparea deci trebuie sa va ganditi bine pe unde sa mergeti astfel incat sa reusiti sa adunati toate bonusurile. Daca nu reusiti sa faceti asta inainte ca timpul sa se termine veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Daca terminati repede primiti puncte in plus si asa puteti intra in topul jucatorilor.

Instructiuni: folositi w,a,s,d
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Provocare in Iaz acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu iazuri, jocuri cu lacuri, mario pond challenge, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2289 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Provocare in Iaz, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Provocare in Iaz!

Made by www.firstpixel.info