TRENURI LEGO CITY - JOCURI CU TRENURI

Publicitate

TRENURI LEGO CITY - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Publicitate

Descrierea jocului Trenuri Lego City:
Trenurile Lego sunt unele dintre cele mai frumoase trenuri construite in care va trebui sa conduci alaturi de conductorii si controlorii trenurilor lego cat mai multe trenuri de marfa, de pasageti, cu vagoane precum si locomotive marfare de mare tonaj cu care sa pleci din gara si sa ajungi cat mai repede spre diferitele misiuni pe care le ai, insa mare grija deoarece trenurile lego sunt trenuri de mare valoare pe care va trebui sa le conduci cu mare grija si atentie, sa castigi cat mai multe puncte bonus deoarece in acest fel vei putea sa iti adaugi din ce in ce mai multe vagoane acestor trenuri si vei putea sa-ti folosesti puterea pentru a ajunge cat mai repede spre finalul nivelelor de dificultate pe care le ai. Ei bine daca cumva in labirintul trenurilor sau intr-un tunel vei reusi sa te accidentezi cu trenul pe care il ai va trebui sa ai mare grija si atentie deoarece un astfel de accident va insemna foarte mult pentru tine, iar toate punctele pe care le-ai obtinut vor fi sterse, nu vor mai exista aproape deloc. Castigarea diferitelor activitati pe care le ai precum si strangerea punctelor bonus te va duce in fruntea clasamentului lego si va atrage admiratia celorlalte personaje spre tine.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa controlezi aceste trenuri lego si sa incerci sa treci de toate activitatile zilnice pe care le ai indiferent ca vorbim despre marfa, oameni, pasageri sau animale.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trenuri Lego City acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri lego 2013, jocuri lego 2014, jocuri lego noi, jocuri cu trenuri lego, jocuri lego cu trenuri, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri de ucarie, jocuri cu trenuri mici, jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri 2013, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri de armata, jocuri cu trenuri pc, jocuri cu trenuri vechi, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri gratuite,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 111332 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trenuri Lego City, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

titi a spus 23.12.2015

tare joc naspa joc

cristina a spus 18.04.2014

da si eu sunt cristina cati ani aiiii

gabi mihailescu a spus 06.03.2014

gabi naspa cat trenurile lego citi naspa 111

george a spus 06.02.2014

e super tare

victor a spus 25.01.2014

chiar ma e tare

raul a spus 26.10.2013

a fost tare jocul incearcal si tu

petrut a spus 04.09.2013

misto

cristina a spus 23.07.2013

cristina

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info